Referenties

Adres

EPA Centrum Nederland
Hoogte Kadijk 400
1018 BW  Amsterdam

Postbus 1636
1000 BP  Amsterdam
020 - 5286700
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

EPA Centrum Nederland, Onderdeel van het Energiebesparingscentrum BV

Inloggen adviseurs

This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it Informatie en documentatie voor verbonden adviseurs
 
Energiebesparingscentrum

EnergiebezuinigingscentrumHet Energiebesparingscentrum b.v. wordt gevormd door een zestal deelnemende partners. Naast deze deelnemende partners kent het EBC ook aangesloten adviseurs die via het EBC gecertificeerd zijn inzake het verstrekken van energieadviezen en energiecertificaten. In meer of mindere mate nemen de aangesloten adviseurs tevens facilitaire diensten af van het EBC.

 Stichting Collusie Milieuzorgprojecten

Stichting Collusie is een landelijke non-profit organisatie met ruime advieservaring op het gebied van duurzaam ondernemen en consumeren. Collusie werkt zonder winstoogmerk. Bij Collusie werken ruim 150 hoog opgeleide medewerkers.

Directeur: Hans Brugman (tevens bestuurslid)

 

Adviesbureau de Freitas

Adviesbureau de Freitas heeft meer dan tien jaar ervaring opgebouwd in de advisering van energiebesparende maatregelen voor grootverbruikers. Directeur Luis Vinagre de Freitas heeft zich gespecialiseerd in energiescans voor ondernemingen en woningbouw, transmissie berekeningen voor installateurs en verlichtingsplannen voor bedrijven.

Directeur: L.F. Vinagre de Freitas (tevens bestuurslid)

 


B.V.Carmen

B.V. Carmen is een gecertificeerd adviesbureau voor marketing, coördinatie, begeleiding, planning en controle van grootschalige projecten op het gebied van energiebesparing en bouwkundige kwaliteit.

Directeur: drs. W.R.F. Hupkens van der Elst (tevens bestuurslid)

 


ITM Energy management B.V.

ITM heeft als missie haar klanten te stimuleren en te assisteren in het verstandig toepassen van energie, zowel in de aanschaf als in het verbruik ervan. De klantenkring omvat onder meer onderwijs- en onderzoeksinstellingen, ondernemingen in de horeca en grafische sector, gemeenten, woningbouwcorporaties.

Directeur: drs. S. van der Meij (tevens bestuurslid)

 


 

 

copyright © 2008 - Design - F.R. Lander - LCAS Automatisering ®
 
LCAS Lander Consultancy en Automatiserings Services